mandag den 20. februar 2012

I dag har min computer fungeret hele dagen. Jubii. Det har været solskin næsten hele dagen. Lækkert!!!
Lidt inspireret af Anne Bente  http://annebenteslillested.blogspot.com/ kastede jeg mig over et turkist kort i dag. (Det er en af mine yndlingsfarver)
Meget af det jeg får lavet er et sammensurium af rester, ting jeg har fået, og ting som jeg har byttet mig til. Derfor kan jeg kun sjældent fortælle hvor alle tingene er fra. På mine layout derimod, har jeg altid styr på,
hvilket møsterpapir jeg bruger, og ligesådan det meste af den pynt jeg sætter på. Hvordan har i andre det med de ting ? Har i styr på det hele/meste, af det i bruger.
Dejligt med alle jeres kommentarer. God aften allesammen

10 kommentarer:

morkaren sagde ...

Hvor er det smukt Lonnie, og det med mærkerne kan jeg slet ikke finde ud af, jeg mener at når jeg har betalt papiret er det mit og ligegyldigt hvor det kommer fra, det er meget lidt papir jeg kender navnet på. knus morkaren.

Krebsen sagde ...

Dejligt at pc'en har virket hele dagen og ja det har været et lækkert vejr omend noget koldt.
Sødt kort du har lavet.

Altså nu er min scrap samling jo ikke så stor endnu, så jeg har da styr på, hvor jeg har tingene fra......endnu, men ærlig talt så kigger jeg ikke på om det er det ene eller det andet mærke jeg køber, bare jeg kan lide det. Men måske det kommer med tiden :-)
Du må også have en forsat god mandag.
Knus

Vivi sagde ...

Dejligt kort du har lavet.... jeg har som regel styr på hvor mit papir og mine dies er fra, med alt det andet er det straks en anden historie. Dels fordi jeg tit bytter og fordi jeg har samlet på alverdens dimser i mange år.

ingejc sagde ...

Rigtig fint kort - jeg har styr på mine dies, de fleste af mine stempler og mit papir, men alle småtingene har jeg ingen ide om, hvor kommer fra

Jytte sagde ...

Åh, hvor er det sødt !! Lækre farver .. jeg har også sjældent styr på, hvor jeg har materialerne fra og hvilke papirer, jeg har brugt. Jeg bruger rigtig tit mine "rester" og alt mit pynt er ligesom dit en blanding af eget købt, byttet og fået .. men jeg elsker jo det hele lige højt - nyt som gammelt :)

Knus Jytte :)

Rafns hjørne sagde ...

Sikke et skønt turkis kort du har lavet - så fint pyntet.
Jeg har nu heller ikke altid styr på, hvor tingene kommer fra - det er jo også lidt vanskeligt med både adventskalender og swap at holde tingene adskilt, men pyt, det er sjovt at ha' mange forskellige ting at vælge imellem, ikke?

Jette Munkbøl sagde ...

Skønt kort du har lavet, dejlige farver, flot med den blonde forneden:)
Uha jeg har heller ikke styr på papir-de fleste af mine dies går det bedre med, men jeg er også bestat af Die, skulle det stå til mig, så havde jeg 1000 af dem:)
Laver du selv din glimmermist efter den opskrift fra Vivi?
Er det dig der købt hos mig i dag?
Jette

Hanneby sagde ...

Lonnie - Lonnie - Lonnie... styr på det ,, nææ du det har jeg ikke... :) .. overhovedet ikke, men det er da også charmerende ikke at have, men en virkelig udfordring ind imellem .. :)

Flot kort du har lavet dig .- det er da virkelig elegant !! ...

Knus fra Hanne

Gitte sagde ...

Rigtig smukt kort.
Jeg prøver at holde styr på de ting jeg bruger, men det er ikke altid at det lykkes helt. :-)

Annette sagde ...

Sødt vintage-kort i lækker farve.
Ork nej, jeg starter med at have styr på tingene, når de er nye...men det overblik forsvinder nogen gange.
Når man så vinder, bytter eller køber brugt - så går det hurtigt galt. Og når restekassen bugner, så er der heller ikke firmamærke på den stump man bruger.