torsdag den 16. februar 2012

Løst og fast...

I dag har jeg haft travlt med at finde ud af forskellige, ting omkring min blog. Det ser ud til, at i er nødt til at trækkes med, at skulle skrive 2 ord, for at få lov at kommentere, på min blog. Jeg har prøvet med hjælp fra calmlund, at rette op på det. Det er mislykkedes. Øv, for jeg synes selv det er irriterende, når jeg skal kommentere på blogge, hvor det skal gøres.
Lidt opsamling fra i går. Desværre så bliver min ryg, aldrig bedre. Jeg er opereret i den 3 gange, i 2005 -07-10. Hver gang har det hjulpet. Men problemet kommer igen. Det er derfor jeg er førtidspensionist.
Dagens kort, er lidt sjovt. Jeg har byttet, og været med i flere swaps, på Scrapsisters. Kortet her er med lidt stempler fra  http://hyggekager.blogspot.com/  En gine fra http://jytteskortoggodt.blogspot.com/  og et lækkert tillykkestempel fra http://bendorff.blogspot.com/ Jeg er meget glad for dem. Er det ikke dejligt med så mange scrapvenner ? Tak for jeres søde kommentarer i går. Hav en god aften.13 kommentarer:

Rysse sagde ...

Et super sødt kort du har fået lavet. Skønt med alle swapper. Man kommer til at tænke anderledes i kortstil end man ellers er vant til.

God aften. Rysse

Anonym sagde ...

Et rigtigt sødt vintage kort, - et kedeligt vejr her i eftermiddag hos os, så tænker på om der måske er scrapklub i aften, det kunne være så hyggeligt ! Der er mange ting og sager at sætte sig ind i - i blogverdenen, jeg selv er heller ikke nogen ørn til det !
Knus Hjørdis :0)

calmlund sagde ...

Rigtig flot kort.
Ja ærgerligt det ikke virker.

Krebsen sagde ...

Sikke et sødt kort du har fået fremtryllet :-)

Annette / aka sagde ...

Rigtig sødt kort du har lavet ud af de swap-ting. Og sjovt med den senden rundt af ting og sager. Det har jeg nemlig også lige prøvet.

lonol sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Rafns hjørne sagde ...

Ja, en swap er sjov at deltage i, og man får mange dejlige ting, man ikke ellers har til rådighed - og sikke et fint kort du har lavet af din sammensurim af swap-ting.

Vivi sagde ...

Trist med din ryg, men så er det godt du har en dejlig hobby du kan fordrive tiden med.
Et dejligt kort du har lavet...

Jytte sagde ...

Gad vide om det virker bedre nu .. såååå sødt et kort ... og jeg genkender ginen :)

Knus :)

næææhh .. stadig de ski.. ord !!

Karina Beck sagde ...

Ja det er super træls med de lange ord man skal skrive!
Flot kort. Det er sjovt at bytte og på den måde få nyt.

ingejc sagde ...

Rigtig sødt kort du har lavet

Gitte sagde ...

Super flot kort.

Jette Munkbøl sagde ...

Så er det godt du kan hygge med scrap(jeg er selv i samme båd)
Super flot kort, er da helt vil med det "tillykkestempel". Flotte detaljer, super:)